Hiermee wil ik de deelnemers aan de NRA 149th Imperial Meeting feliciteren met hun behaalde resultaten ondanks de hoge temperaturen op Bisley. 

In het bijzonder Rob Kloosterman met zijn behaalde 43e plaats in de H.M. The Queen's Prize, Stage III, het was voor Rob de tweede maal in zijn sportschutters bestaan dat hij zich in de finale van de Queen's geplaatst had.

Hij vertelde mij dat hij op de 900 Yards 16 min.wind correctie op zijn richtmiddel had staan, dit zijn dus 64 klikken ( Rob's richtmiddel heeft 4 klikken per min)

Het is volgens mij de eerste maal dat een Nederlandse Sportschutter zich voor de tweede maal heeft geplaatst in de finale van H.M. The Queen's Prize, Stage III.

 

 

Al meer dan 25 jaar hét adres voor het vervangen van uw oude versleten loop met een Lothar Walther of een ander hoogwaardige merkloop. Schiet weer mee in de top. Maak ook van uw oude en versleten Mauser K98, Carl Gustav of AR-15 een echt wedstrijdgeweer van topkwaliteit. Groot kaliber standaard, benchrest en lange afstandswapens worden weer als nieuw en misschien zelfs beter dan toen u ze kocht.

Dealer van:

PRS-ROTTERDAM, wijzigingen en typefouten voorbehouden